Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Liginde mücadele edecek olan Salihli Belediyespor, transfer çalışmalarına hızlı başladı. Baş Antrenörlüğe Bora Şensoy’u getirerek transfer çalışmalarını başlatan Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Yardımcı Antrenör Serdar Semerci ve libero Merve Ateş ile altyapı sporcuları Aleyna Çevik, Özge Ulu ve Kübra Hacıoğlu ile geçen sezon Seramiksan Bayan Voleybol Takımında forma giyen libero Yeşim Astarlar’a imza attırdı.
Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya’nın makam odasında gerçekleştirilen imza töreninden sonra, Baş Antrenör Bora Şensoy ile Yeşil-Beyazlı takımın yeni transferleri Ateş, Çevik, Ulu Hacıoğlu ve Astarlar ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya ve Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz’ ün de yer aldığı ziyarette, Şensoy ile takımın yeni transferleri Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya yeni sezonda başarı sözü verdi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Başkan Zeki Kayda, Baş Antrenör Bora Şensoy ile Yardımcı Antrenör Serdar Semerci, oyuncular Merve Ateş, Yeşim Astarlar, Aleyna Çevik, Özge Ulu ve Kübra Hacıoğlu’na teşekkür ederek yeni sezonda başarılar diledi. Başkan Kayda, "Gerek altyapı gerek profesyonel takımlarımız ile Salihli’mizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Salihli’mizi sportif alanlarda hak ettiği yerlere getirmek ve spor müsabakalarındaki başarılarımıza yeni başarılar eklemek amacıyla transfer çalışmalarını en kısa zamanda tamamlayacağız." dedi.