Salihli Belediyesi tarafından ilçedeki kurban bayramı hazırlıkları tamamlandı. İlçe genelinde kurban satış ve kesim yerleri belirlenirken, vatandaşların ulaşım zorluğu yaşamaması için Salihli Belediyesi Hayvan Pazarına alternatif olarak Sarıpınar Mahallesinde Gümüş Çayı Çok Amaçlı Etkinlik Salonu yanında bulunan alan belediye ekiplerince düzenlenerek kurban satış alanı olarak hizmete açıldı.
Salihli Belediyesi tarafından ilçede kurban kesimi yapılacak olan yerler ise Çarşamba, Cumartesi ve Pazar pazarı olarak belirlendi. Belediye ekipleri, kurban kesim yerlerinde temizlik çalışmaları yaparak bayrama hazır hale getirdi. Salihli Belediyesi’nin vatandaşların huzuru ve güvenliğini sağlamak amacıyla tüm önlemleri aldığını vurgulayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, şehir merkezine uzaklığı nedeniyle ulaşım sıkıntısı yaşanan Hayvan Pazarına alternatif olarak Sarıpınar Mahallesindeki Gümüş Çayı mevkiinde bulunan düğün salonunun olduğu alanda yeni bir kurban satış yeri hazırladıklarını söyledi.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Zeki Kayda, “Salihli’de her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram hazırlıklarımızı tamamladık. Ekiplerimiz satış ve kesim alanlarında vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için denetimler yapıyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Sarıpınar Mahallemizde de kurban satış alanını düzenleyerek hizmete açtık. Hem kurban satışı yapacak vatandaşlarımız hem de kurban alacak vatandaşlarımız Sarıpınar Mahallesinde açılan kurban satış alanına gelerek huzur içinde alışverişlerini yapıyorlar. Salihli’de bayram coşkusunu birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağız. Vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram ve tatil geçirmesi için biz görevimizin başındayız” dedi.