Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi tarafından prestij caddeleri kapsamına alınan Avar ve Şüheda Caddelerinde GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. ekiplerince başlatılan elektrik hatlarının yeraltına alınması çalışmalarının tamamlanmasının ardından bozulan yollar ve kaldırımlar asfaltlanarak düzenleniyor.
Salihli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Şüheda ve Avar Caddelerinde bozulan yolların ve kaldırımların düzenleme çalışmalarına başladı. Vatandaşların yaklaşan bayram öncesinde sıkıntı yaşamaması için bozulan ve kazılan yollarda satıh kaplama ile asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, sökülen kaldırımlara da bordür taşı döşeyerek baştan aşağı yeniledi.
Salihli Belediyesi tarafından Şüheda ve Avar Caddelerinde yürütülen asfaltlama ve kaldırım düzenleme çalışmalarını Fen İşleri Müdürü Ercan Oyan ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirterek, “Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlarımızın kazılan ve bozulan yollar nedeniyle daha fazla mağdur olmaması için ekiplerimiz dört koldan çalışıyor. Çalışmalar tamamlandığında, Şüheda ve Avar Caddeleri asfaltlanan yolları ve düzenlenen kaldırımları ile daha estetik bir görünüme sahip olacak. Yaptığı ziyaretlerle devam eden çalışmalarda incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Zeki Kayda, bu projeye çok önem veriyor” dedi.
Salihli Belediyesi’nin başlattığı asfaltlama ve kaldırım düzenleme çalışmaları sonucunda tozdan ve bozuk zeminli yollardan kurtulduklarını ifade eden mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkürlerini iletti.