Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de 12 ayrı hatta 39 mahalle ile Organize Sanayi Bölgesine (OSB) yeni nesil çevreci ve modern özelliklere sahip araçlarla verilen toplu taşıma hizmeti vatandaşlardan tam not aldı. Salihli’de farklı hatlarda hizmet veren yeni nesil araçlar ile seyahat etmenin çok konforlu ve kaliteli olduğunu belirten vatandaşlar, ilçede gerçekleştirilen ulaşım alanındaki hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkürlerini ilettiler.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı çalışmalar kapsamında Salihli merkez ile mahallelere modern ve konforlu araçlarla toplu taşıma hizmeti verildiğini vurgulayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Vatandaşlarımıza çağdaş, sağlıklı, ekonomik ve konforlu ulaşım olanakları sunmak için özveriyle çalışıyoruz. Yeni araçlarımız gerek konforu gerekse güvenliği bakımından vatandaşlarımızdan tam not aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de, toplamda 42 mahalle, Manisa il merkezi ve 8 ilçeye ulaşım hizmeti verilmektedir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile görüşerek toplu ulaşımda yaşanan sıkıntıları çözdük. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçemize kazandırdığı yeni araçlarla 42 mahallemize ve Salihli OSB’ye modern toplu taşıma hizmeti vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Diğer mahallelerimiz için de Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde çalışmalarımız sürüyor. Ulaşımın modernleştiği Salihli’de, biz de belediye olarak şehir merkezi ile mahalle yollarını yeniliyoruz” diye konuştu.
12 ayrı hatta hizmet veriliyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de 12 ayrı hatta toplam 39 mahalle ile Salihli OSB’ye toplu taşıma hizmeti verilen hatlar ise şöyle: "1. Salihli, Durasıllı, Akören, İğdecik(Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri günde 5 Sefer) 2. Salihli, Taytan, Adala (Her gün 5 sefer), 3. Salihli, Çaltılı, Sart, Kapancı, Hasalan (Her gün 2 sefer), 4. Salihli, Allahdiyen, Gökköy, Çamurhamamı, Caferbey (Her gün 3 Ring) 5. Salihli, Karapınar, Emirhacılı, Çökelek, Çayköy, Karayahşi (Her gün 3 sefer) 6. Salihli, Karaağaç, Damatlı, Çelikli, Burhan (Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri günde 3 sefer) 7. Salihli, Çavlu, Eldelek, Süleymaniye, Çapaklı, Bektaşlar (Pazar günleri hariç günde 3 sefer), 8. Salihli, Bahçecik, (Her gün 2 sefer) 9. Salihli, Eldelek, Kemerdamları, Kemer (Yalnızca Pazar günleri günde 3 sefer), 10. Salihli, Sart, Başlıoğlu, Şirinyer, Çaypınar, Yeniköy (Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri günde 3 sefer) 11. Salihli, Çukuroba, Yenipazar, Bağcılar, Kabazlı (Pazar günleri hariç günde 2 sefer) 12. Salihli, OSB, Mersinli (Pazar günleri hariç günde 4 sefer)"
Manisa il merkezi ile Salihli ve diğer ilçeler arasında ulaşım hizmeti verilen hatlar ise şöyle: "1. Salihli, Ahmetli, Turgutlu, Manisa 2. Salihli, Mersinli, Derbent, Kula, Selendi, 3. Salihli, Köprübaşı, Demirci 4. Salihli, Köseali, Yeşilkavak, Alaşehir 5. Salihli, Alaşehir, Sarıgöl."