Manisa’nın Salihli ilçesinde Turizm Haftası dolayısıyla Ahmet Yesevi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından program düzenlendi.
Salihli Ahmet Yesevi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Turizm Haftası etkinlikleri Belediye Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi. Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, Kültür Merkezi Müdürü Mehmet Bilgi, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Salihli Ahmet Yesevi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Konaklama ve Seyahat alanı öğretmeni İsmet Avcu, Turizm potansiyeli çok yüksek olan Salihli’nin isminin hep gündemde tutulması gerektiğini ifade ederek, marka şehirlerden biri olması temennisinde bulundu.
Türkiye tanıtım klibinin yer aldığı törende Memleketim adlı şiiri Elanur Özen okurken, Manisa’nın Turizm değerleri hakkında bilgileri ise Feyza Bilgenur Güvez ve İbrahim Özgenç verdi. Manisa tanıtım klibinin ardından okul öğrencileri Okan Gençer, Doğancan Akan ve Onur Adıgüzel Hacivat-Karagöz gölge oyununu sergiledi.