Salihli Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulunda Şerif Ali Girgin 4. kez oda başkanlığına seçildi.

329 üyesi bulunan Salihli Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulunu Ticaret ve Sanayi Odası Sardes Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Salihli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Murat Dağıstanlı’nın yaptığı kongrede seçimlere tek liste ile giren mevcut başkan Şerif Ali Girgin, odanın 4. kez başkanı seçildi. Güven tazeleyen Girgin, kongreye katkılan tüm üyelere teşekkür etti. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de daha iyi bir görev yapmak istediklerini ifade eden Girgin “Önümüzde tamamlanmakta olan Modern Pazaryerinde esnafımızın dağılım sorunu var. Bu sorunu en iyi şekilde çözeceğimizi düşünüyorum. Ayrıca seyyar satıcı sorunu var, bu sorunların çözümü için üyelerimiz biz yetki verdi. Bu konuyu da kısa sürede çözeceğiz” dedi.

Şerif Ali Girgin Başkanlığı’ndaki Salihli Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda yönetim kurulu Cevat Demirel, Mustafa Duman, Gülay Solak, Veysel Özdemir, Yasin Doğan ve Volkan Özyurt’tan oluşurken, denetim kurulu ise Serkan Kesici, Ümit Kaplan ve Murat Umar’dan oluştu.