Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, badminton 13 yaş altı il birinciliği turnuvalarında dereceye giren yeşil-beyazlı sporcularla bir araya geldi. Genç sporcuları, il turnuvalarında gösterdikleri başarı nedeniyle tebrik eden Memiş, 22-25 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasında milli takım yer almak için yarışacak olan sporculara başarılar diledi.
13 yaş altı il birinciliği turnuvalarında dereceye giren Manisa Büyükşehir Belediyespor’lu badmintoncular, 22-25 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasının hazırlıklarına başladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, Türkiye şampiyonasında Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil edecek olan sporcuları antrenmanda ziyaret etti. Başarılı sporcularla tek tek ilgilenen Memiş, antrenör Hatice Tokmakçı ve Hasan Erdem’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Yeşil-beyazlılar badmintonda iddialı
Ankara’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında yeşil-beyazlı sporcuların önemli başarılar elde edeceğine inancanı dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, “2010 yılı itibariyle çalışmalara başlayan badminton takımı 2014 yılı itibariyle Manisa Büyükşehir Belediyespor ailesine katıldı. Büyükşehir Belediyespor ailesinin de gücüyle başarılarına başarı katan badminton takımımız, Türkiye derecelerinin yanı sıra Balkan şampiyonasında da 1.lik elde etti. Bu anlamda Ankara’da yapılacak olan şampiyonada sporcularımızın önemli dereceler elde edeceğine inanıyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.