Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Sarıgöl Güneydamları Mahallesinde 5 bin 250 metrelik içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmasına devam ediyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde yürütülen içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor. Sarıgöl Güneydamları Mahallesinde 5 bin 250 metrelik çalışma ile eskiyen içme suyu şebeke hatları yenileniyor. MASKİ ekiplerince yenilenen içme suyu şebeke hattı ile mahalle daha sağlıklı içme suyuna kavuşacak. Mahallede yürütülen çalışmalar Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Akif Kılıçaslan, MASKİ İlçe Sorumlusu Veli Toktaş, MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Şube Müdür Recep Günay, Sarıgöl Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ozan Sözen, Mahalle Muhtarı Erol Akça ve MASKİ kontrol mühendisleri tarafından yerinde incelendi.
“Çalışmalardan çok memnunuz”
MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalardan mahalle sakinlerinin memnun olduğunu dile getiren Mahalle Muhtarı Erol Akça, “Mahallemiz 120 haneden oluşmakta. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün içme suyu şebeke hattımızı yeniliyor. İçme suyu şebeke hattımızdan sonra mahallemizde kanalizasyon ve sondaj çalışmalarımız başlayacak. Yolumuz da büyükşehir belediyemiz tarafından genişletiliyor. Bu çalışmalar yüklü maliyet gerektiren işler. Büyükşehir Belediyemiz ve Sarıgöl Belediyemiz ile MASKİ’ nin yaptığı çalışmalardan memnunuz. Büyükşehir Belediyemiz büyük işlere imza atıyor. Çalışmalarını takdir ediyor ve beğeniyoruz” dedi.