Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesinde yaşayan bedensel engelli Elif Çakmak’a akülü sandalye hediye ederek yüzünü güldürdü.
Manisa Büyükşehir Belediyesi engelli vatandaşların umudu olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ihtiyacı olan engelli vatandaşların hayatlarını daha kolay yaşayabilmeleri amacıyla tüm gücüyle çalışarak, onların toplumsal hayata adapte olmalarını sağlıyor. Bu kapsamda Sarıgöl ilçesinde ikamet eden ve 5 yıldır yürüyemeyen 72 yaşındaki Elif Çakmak’a akülü sandalye hediye edildi. Akülü sandalyeyi Çakmak’a Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Kelleci ve Sarıgöl Koordinasyon Şube Müdürü Akif Kılıçaslan teslim etti.
Akülü sandalye için teşekkürlerini ileten Elif Çakmak, “Büyükşehir Belediyesi tekerlekli sandalye göndererek beni çok mutlu etti. 5 yıldır yatağa mahkum bir şekilde hayatımı sürdürüyordum. Akülü sandalyeye kavuştuğum için çok mutluyum. Allah Cengiz Başkan’dan razı olsun. Başkan Cengiz Ergün’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.