Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programı Lisesi Çocuk gelişimi Bölümünden 10 öğrenci, iki öğretmen Litvanya’nın Başkenti Vilnius’ta 15 gün süreli çocuk gelişimde farklı bir teknik olan Montess Sory programı kapsamında eğitim alacak.
9-24 Nisan tarihleri arasında Litvanya’da eğitim görecek olan öğrenciler ve velilerine proje kapsamını açıklayan Sarıgöl Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Oruç, "Bundan on, yirmi yıl öncesi böyle imkan yoktu, hayaldi. Ama şimdi imkanlar çok. Sarıgöl’den mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri çeşitli ülkelere gitti. Proje kapsamında dış ülkelere gönderilen öğrencilerimiz daha güzel bilgiler öğrenerek geri gelmekteler. Bu memnuniyet verici bir olaydır." dedi.
Öğrencilere ve velilerine çeşitli bilgilerin aktarıldığı tanıtım toplantısına Sarıgöl Kaymakamlığı AR-GE Biriminden Nadiye Sert ve Ferda Gülbastı da katıldı. Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programlı Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı veliler tarafından yöneltilen soruların cevaplandırılması ile sona erdi.