Şehzadeler Belediyesi ekipleri ilçe genelindeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçe genelinde 65 mahallede belediye ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Belediyemize bağlı ekiplerimiz ilçemizde ki tüm mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam edecek” dedi.
Şehzadeler Belediyesi ilçe genelinde yol, park bahçe, kaldırım ve tamirat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Fen İşlerine bağlı ekipler ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Selimşahlar Mahallesinde parke taşı döşemesi yapan ekipler, mahallenin ana arterlerinde parke taşı döşemesi çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Kumludere Caddesi üzerinde peyzaj çalışması başlatarak yol boyu çiçek dikimi çalışması başlattı.
Şehzadeler Belediyesine bağlı ekiplerin yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Belediyemize bağlı ekiplerimiz ilçemizde ki sorunlara anında müdahale ederek tüm mahallelerimizde yoğun çalışmalar sürdürmekteler. Bu bağlamda Selimşahlar Mahallemizde ana arterlerde ki yollarda hem yol tadilatı hem de yeni parke taşı döşemesi işler yapıyorlar. Bu çalışma ile vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı yollar çamur ve tozdan kurtulmuş olacak. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Kumludere Caddesi üzerinde mevsimlik bitki dikimi yaparak peyzaj çalışması başlattılar. Bilindiği gibi Kumludere Caddesi üzerinde yeni yapmış olduğumuz Arda Mahalle Muhtarlık binası çalışmaları tamamlandı. Bu çalışmaya bağlı olarak ekiplerimiz muhtarlık binası çevresinde ve Kumludere Caddesi boyunca mevsimlik çiçek dikimi yaparak peyzaj çalışması başlattılar. Daha güzel bir Şehzadeler için çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecektir” dedi.