Selendi Kaymakamlığı tarafından organize edilen bayramlaşma töreninde bugün görevden ayrılacak olan İlçe Kaymakamı Hakan Güner hem bayramlaştı hem de vedalaştı.
Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleşen bayramlaşma programına Selendi Kaymakamı Hakan Güner, İlçe Jandarma Komutan vekili Başçavuş Kadir Ateş, Belediye Başkanı Nurullah Savaş, İlçe Emniyet Amiri Vekili Komiser Ali Parlak, daire müdürleri, AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, MHP İlçe Başkanı Salim Çıplak, CHP İlçe Başkanı Adem Korkmaz, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Kaymakam Hakan Güner, "Bugün sizlerle birlikte olmanın sevincini yaşıyorum ancak bir yandan da üzülüyorum. Selendi’de ki görevimizi tamamladık. Hayırlısı ile bugün ilçeden ayrılıyorum" dedi. Bayramların Türk toplumunda çok özel bir yere sahip olduğunu belirten Güner, "Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. Bayramlar, her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı, eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin ziyaret edildiği, yetimlerin ve buruk gönüllerin tamir edildiği, fakir fukaranın aranıp gözetildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği, sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, müstesna günleri ifade eder. Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız. Bayramınızı cani gönülden kutluyorum’’ diye konuştu.
Bayramlaşma programına katılanlarla sohbet eden Kaymakam Güner, daha sonra protokol üyeleri ve vatandaşlar ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan askerler ile bayramlaştı.