Manisa’nın Selendi ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından düzenlenen pilavlı piknik günü büyük ilgi gördü.
Çortak Mahallesi Değirmendere Mesire Alanı’nda organize edilen pilavlı piknik gününe katılım yoğun oldu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Milletvekili adayı Sabri Temel, CHP İlçe Başkanı Adem Korkmaz ve Yönetimi, ADD Manisa İl Başkanı Gülbahar Tahmilci, CHP Manisa İl Başkan Yardımcıları Netice Okutan, Oya İzci, Ahu Tahmilci, CHP eski Yunusemre İlçe Başkanı Engin Uzun, Selendi Devlet Hastanesi Müdürü Osman Tutar, Manisa Selendililer Derneği Başkanı Özgür Ercan ile Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri ile Selendili vatandaşlar katıldı.
Canlı müzik eşliğinde geçen piknik gününde konuşan ADD Selendi Şube Başkanı Afet Özkan şunları söyledi:
"Amacımız, insanlarımızı bir araya getirerek, kaynaşmalarına vesile olmak ve unutamayacakları güzel bir gün yaşatmaktır. Bunu başardığımıza inanıyorum. Geleneksel hale getirerek 20 yıldır düzenlediğimiz pilavlı piknik gününü, önümüzdeki yıllarda da gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. 1995 yılında kurulan şubemiz her yıl küçükten büyüğe yaşlısı genciyle Selendili hemşerilerimizle bir araya geliyoruz."
Düzenlenen piknikte yapılan çeşitli spor karşılaşmaları, yumurta yarışı, çuval yarışı gibi yarışmalarla katılımcılar eğlenceli bir gün geçirdi.