Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, yakın zamanda yol çalışmalarına başlanılacak olan Selvilitepe Mahallesini ziyaret etti. Öncelikle Cephanelik Yolu ve Irmak Sokak’ta düzenleme yapacaklarını belirten Başkan Şirin, amaçlarının yol sorunlarını minimuma indirmek olduğunu söyledi.
Turgutlu Belediyesi, ilçenin dört bir yanındaki yol yapım ve yenileme çalışmaları son hızla devam ederken, Belediye Başkanı Turgay Şirin de Selvilitepe Mahallesine inceleme ziyaretinde bulundu. Başkan Şirin’e Başkan Yardımcısı Ekrem Bölükbaşıoğlu ve Fen İşleri Müdürü Yasemin Özay Sungur eşlik etti.
Yeni yerleşim alanlarının yol ihtiyacını karşılamaya gayret ettiklerini söyleyen Başkan Şirin, hafriyat eski hafriyat alanı olan Cephanelik Yolu’nda temizleme ve düzenleme çalışmalarına başlayacaklarını söyledi. Düzenleme ihtiyacı bulunan yaklaşık 1 kilometrelik Irmak Sokak’ta yol kaldırma işlemine başlayarak, Bayındır Sokak’a kadarki bölümü sil baştan parke taşı ile döşeyeceklerini belirten Başkan Şirin, Selvilitepe Mahallesinin yol sorunlarını minimuma indireceklerini söyledi. Ziyaretleri esnasında mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Şirin, vatandaşların talep ve önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu.