Manisa’ya tiyatroyu sevdiren, kültürel ve sanatsal faaliyetlerine her geçen gün yenisini ekleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Ekim ayında Manisalı tiyatro severleri eğlenceli bir tiyatro oyunu ile buluşturacak. Ünlü oyuncular Metin Yıldız, Kayra Şenocak, Merve Sevi ve Dost Elver’in rol aldığı ‘Sevgili Karım’ adlı 2 perdelik komedi türündeki oyun 19 Ekim’den itibaren Manisa ve ilçelerinde sahne alacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ekim ayında Türk Sinema Televizyon ve Tiyatro dünyasının ünlü oyuncuları, Metin Yıldız, Kayra Şenocak, Merve Sevi, Dost Elver, İrfan Kangı, Berrak Güvem ve Kimya Gökçe Aytaç’ın rol aldığı ‘Sevgili Karım’ adlı tiyatro oyununu Manisalılarla buluşturacak. İstanbul Komedi Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyun, Bir kadın, bir koca, bir avukat, bir sekreter ve bir milyon dolar bir araya gelirse ne olur sorusuna cevap arıyor. Kayra Şenocak’ın yazıp yönettiği 2 perdelik komedi türünde olan oyun, 19 Ekim’de Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda Manisalı tiyatro severlerle buluşacak.
Sarıgöl, Salihli ve Turgutlu’da da sahnelenecek
Oyun, 20 Ekim’de Sarıgöl Belediye Düğün Salonu’nda, 21 Ekim’de Salihli Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda, 22 Ekim tarihinde de Turgutlu Ticaret Odası Konferans Salonu’nda sahne alacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Sosyal belediyeciliğin olmazsa olmazı kültür ve sanattır. Sanatı, sanatçıyı ve kültürü sahiplenmek geleceği sahiplenmektir. Toplumun dayanışmasında en önemli faktörlerden biri olan tiyatro oyunlarını yeni sezonda Manisalılarla buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.