Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’a bağlı Yağmurlu, Küçükyaya ile Musahoca mahallelerini ve Soma’ya bağlı Bayat ve Karacakaş mahallelerini birbirine bağlayan yolda asfalt çalışmalarına başladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla; Kırkağaç’a bağlı Yağmurlu, Küçükyaya ile Musahoca hattında 9, Soma’ya bağlı Bayat ve Karacakaş hattında ise 8 kilometrelik yola asfalt atılacak.
Manisa genelinde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, yıllardır bakımsızlığı nedeniyle vatandaşların sıkıntı çekmesine neden olan yollara neşter vuruyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Kırkağaç’a bağlı Yağmurlu, Küçükyaya ile Musahoca mahallelerini ve Soma’ya bağlı Bayat ve Karacakaş mahallelerini birbirine bağlayan yolda asfalt çalışmalarına başladı. Çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Fevzi Demir ile Kırkağaç Koordinasyon Şube Müdürü Ali Rıza Duman da yerinde inceledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nca gerçekleştirilen çalışmalarla mahalleler arası ulaşım daha rahat bir şekilde sağlanabilecek.
ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE TAMAMLANACAK
Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, 2016 asfalt programının yanı sıra 2015 asfalt programından kalan alanlarda yoğun bir şekilde çalışmaların yapıldığını belirterek, “Kırkağaç ilçemize bağlı Küçükyaya ile Musahoca mahallelerini birbirine bağlayan yolda 9 kilometrelik asfalt çalışmalarımız başladı. Bunun yanı sıra aynı bölgede olan ve Soma ilçemize bağlı bulunan Bayat ve Karacakaç mahallelerimizi birbirlerine bağlayan yolda da ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. İki mahalle arasına 8 kilometrelik asfalt atılacak. Çalışmaları kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın daha rahat ve konforlu ulaşım gerçekleştirmelerini sağlayacağız” dedi.