Manisa’nın onur konuğu il olduğu 85’inci İzmir Enternasyonal Fuarı, Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nı ağırladı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 85’inci İzmir Enternasyonal Fuarı’nın onur konuğu olan Manisa standını ziyaret etti. Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan ve Baş Antrenör Süleyman Bozkan eşliğinde 17 ilçesiyle Manisa’yı tanıyan sultanları Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu karşıladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı bünyesinde kurulan Manisa Dans Topluluğu’nun gösterisini izleyen Büyükşehir’in Sultanları, şehrin tanıtım materyalleri önünde özçekim yaptı. Sultanlar, Manisa’nın tanıtımı noktasında önemli bir yeri olan Manisa standı nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Manisa Standı’na yoğun ilgi
Öte yandan Fuarın 7’inci günü olmasına rağmen binlerce vatandaşın ziyaret ettiği Manisa standında, Kula Evleri, Şehzade Otağı, Sardes, Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı gibi eserlerin önünde ziyaretçiler, özçekim yapmayı da ihmal etmedi. Köprübaşı standında ise keşkek günü vardı. Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu’nun da yer aldığı stantta, konuklara keşkek ikramında bulunuldu. Keşkek buğdayı döven ve zeybek oynayan Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, standa renk kattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı bünyesinde kurulan Manisa Dans Topluluğu da, yöresel halkoyunlarıyla fuar ziyaretçilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Karadeniz’den Ege’ye, İç Anadolu’dan Doğu Anadolu’ya kadar tüm bölgelerin halkoyunları ile gösterilerini zenginleştiren Manisa Dans Topluluğu, izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Manisa Dans Topluluğu’nun muhteşem gösterisini takip eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, konuklara Manisa’yı anlattı. Manisa stantının Sart Harabeleri bölümünde ise, Salihli Belediyesi Lidya Krallığı ve paranın bulunduğu dönemi anlatan tiyatro gösterileriyle fuara tat verdi.