22, 23 ve 24. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner’e ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Hüseyin Tanrıverdi’ye Hizmet-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Turan Karanfil ve Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.
Ziyarette konuşan Tanrıverdi, “Rahmetli Hocam Mehmet Akif İnan’ın kurduğu Eğitim-Bir-Sen, bugün gerek eğitim camiasına gerekse ülkemize önemli hizmetlerde bulunuyor. Rahmetli Hocam, 1992’de önce Eğitim-Bir-Sen’i, daha sonra da Memur-Sen’i kurmuştur. Bugün onun kurduğu sendika Türkiye’nin en büyük memur konfederasyonu olmuştur. Size ve yönetiminize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ise, “Kurucu Genel Başkanımız Merhum Mehmet Akif İnan’ın 14 arkadaşıyla 1992’de attığı tohumlar bugün koca ormana dönüştü. Eğitim-Bir-Sen, özelde eğitim çalışanlarını, genelde ise milletin hak ve menfaatlerini, insanlığın huzurunu önceleyen, zulmün karşısında, mazlumun yanında yer alan bir teşkilattır.Eğitim-Bir-Sen, kurulduğu günden bugüne hakkın, adaletin, barışın, sevginin, emeğin ve özgürlüklerin mücadelesini vermiştir. Bizde Şube Yönetimimiz, Kadınlar Komisyonumuz ve İlçe Temsilciliklerimizle hep birlikte bu çerçevede çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.