Ege Bölgesinin çeşitli illerinden gelen yaklaşık 30 Ford Taunus tutkunu Manisa Turgutlu’da buluştu. İzmir, Aydın, Denizli ve Manisa’dan gelen klasik otomobil tutkunları, Turgutlu’da hasret giderdi.
Aralarında 1970 model araçların da bulunduğu yaklaşık 30 otomobil Turgutlu’da şehir turu yaptı. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan geçiş sonrası araçlar Turgutlu’dan ayrıldı. Taunus Club 35 adına konuşan Fırat Bozkoş, "Taunus tutkunları olarak bugün Turgutlu’da bir araya geldik. Burada bizi misafir eden Turgutlu temsilcimiz Behçet Gözmen’e teşekkür ederiz. Taunus tutkunları olarak dernekleşme yönünde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şuan burada 30 aracımız mevcut, ancak Ege bölgesinde yaklaşık 400 Taunus tutkunu ile temas halindeyiz. Çok yakında önce bölgemizde daha sonra ülke genelinde dernek çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Taunus tutkunları olarak büyük bir aile olduk, her anlamda birbirimize destek olarak, güzel çalışmalara ve etkinliklere devam edeceğiz. Ayrıca dernekleşme konusunda beraber hareket ettiğimiz Mert Tulcalı, Cihan Dirik ve Cumali Durna arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm Ford Taunus tutkunlarını aramıza bekliyoruz" dedi.
İlk olarak Ege Bölgesi daha sonra da ülke genelinde Taunus tutkunlarından oluşan bir dernek kurmak için kolları sıvayan otomobil tutkunlarının çalışmalarına bu yönde hız vereceği öğrenildi.