Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan Kula Belediyesine ait sosyal medya üzerinden paylaşılan ’Yeni caddelerde yaya kaldırımı işgali son buluyor’ başlıklı haberin altına yazdığı yorumla esnaflarla yapılan toplantıya davet edilmemesini eleştirerek Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u eleştirdi.
Kula Belediyesinin Tabduk Emre, Yunus Emre ve Şehitler Caddesi üzerinde yapılan düzenlemelerin sona ermesiyle ile birlikte cadde üzerinde bulunan esnaflarla toplantı yapıldı. Yapılan toplantıya çağrılmayan Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan haberin altına yorum yazarak Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u eleştirerek toplantıya çağrılmamasına tepki gösterdi.
Yunus Emre Caddesi, Tabduk Emre Caddesi ve Şehitler Caddesi kaldırımlarının düzenlemesi hakkında Kula Belediyesi Sosyal medya hesabında yapılan “Yeni caddelerde, yaya kaldırımı işgali son buluyor" başlıklı haberin altına yorum yazan Başkan Şadan Kula Belediye Başkanını esefle kınıyorum.” dedi.
Şadan yorumunda, “Hem o caddedeki işyeri sahibi hem de esnaf odası başkanı olarak bu toplantıdan haberimin olmamasını protesto ediyorum. Sayın Başkan o caddede 1 üyesi olan oda başkanını toplantıya çağırırken diğer tüm esnafların üye olduğu oda başkanını atlamanızı esefle kınıyorum. Demek ki bizler sadece ağaçlar kesileceği vakit lazım imişiz size." ifadelerini kullandı.