Turgutlu Belediyesi, Musalar Yeniköy Mahallesinde yaşayan 84 yaşındaki Zeynep Candan’ın talebini yerine getirerek, kendisine tekerlekli sandalye hediye etti. Yaşlılığa bağlı yürüyememe sorunundan dolayı dışarıya adımını atamadığını söyleyen Candan, “Allah belediyemizden razı olsun. Artık dışarı çıkıp, rahat bir nefes alabileceğim” dedi.
Sosyal sorumluluk çalışmalarıyla Turgutlulu vatandaşların taleplerini yerine getiren Turgutlu Belediyesi, son olarak verdiği tekerlekli sandalye desteği ile 84 yaşındaki Zeynep Candan’ın yüzünü güldürdü. Sağlık problemleri dolayısıyla yürüyemeyen ve evden çıkamayan Candan’a Turgutlu Belediyesi tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi. Sandalye teslimini Turgutlu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger ve Musalar Yeniköy Mahalle Muhtarı Yıldıray Aktaş yaptı. Candan ailesini evinde ziyaret eden Lenger, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in selamlarını ilettiği ziyarette yardıma muhtaç vatandaşlara imkanlar ölçüsünde destek olmaya çalıştıklarını söyleyerek, “Vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya, ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Zeynep teyzemizin ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi de kendisine teslim ettik. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin” dedi.
“Allah sizden razı olsun”
Komşularının da yer aldığı ev ziyaretinde Lenger ve muhtar Aktaş’a teşekkür eden Zeynep Candan, “İyi ki geldiniz, evimize hoş geldiniz. Allah sizden razı olsun. Tabii yaşlılık zor. Yürüyemediğim için evden çıkamıyordum. Şimdi inşallah tekerlekli sandalye ile sokağa çıkıp, rahat bir nefes alabileceğim. Belediye Başkanı Turgay evladıma ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim. Allah iyi hizmetler yapmayı nasip etsin” diye konuştu.