Turgutlu Belediyesi, yaz tatilini fırsata dönüştürdüğü okul boyama çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, bu kapsamda Kamil Semizler İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu’nun boya ihtiyaçları karşılandı. Okulları yeni eğitim öğretim yılına hazırladıklarını söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Geleceğimizin teminatı çocuklar ve gençlerimize daha yaşanılabilir bir ilçe olduğu gibi daha iyi fiziki şartlara sahip eğitim yuvaları oluşturmaya gayret ediyoruz” dedi.
Turgutlu Belediyesi’nin eğitime destek hizmetleri kapsamında yürütülen en yoğun çalışmalardan biri olan okul binası boyamaları yaz aylarında da tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Turgay Şirin’in talimatlarıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında bu kez boya atölyesinin eli Kamil Semizler İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu’na değdi. Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce, okulların iç cepheleri dahilinde koridorları ve sınıfları boyanarak, okullar yepyeni bir görünüme kavuşturuldu.
Turgutlu Belediyesi olarak eğitime verdikleri tam destek sözlerini yerine getirdiklerini söyleyen Başkan Şirin, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim yuvalarına verdiğimiz desteği sürdüreceğiz. Bilinmelidir ki geleceğimizin teminatı çocuklar ve gençlerimiz için imkanlarımızı seferber ederek, onlara daha yaşanılabilir bir ilçe olduğu gibi daha iyi fiziki şartlara sahip eğitim yuvaları oluşturmaya gayret ediyoruz. Başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun.” dedi.