Yunusemre Belediyesi, Üçpınar Mahallesinde hayata geçireceği sosyal tesis için çalışmalara başladı. Projeyle mahalleli kendi el emeği göz nuru ürünlerini de satabileceği pazaryeri, otopark, yeşil alan, çocuk oyun parkı ve halı sahaya da kavuşacak.
Yunusemre Belediyesi kırsal mahallelere sosyal tesis kazandırıyor. Üçpınar’da hayata geçirilecek projeyle mahalle pazaryeri, otopark, yeşil alan, çocuk oyun parkı ve halı sahaya kavuşacak. Alanda yapılan çalışmaları inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak ve Saniye Altay projeyle ilgili yetkililerden bilgi aldı.
Başkan Çerçi, projeyi en kısa zamanda tamamlamayı planladıklarını dile getirerek şunları söyledi:
“Üçpınar, Yuntdağı, mahallelerine ulaşım açısından merkez konumda. Kırsal kesime yönelik yetiştirilen ürünlerin daha iyi şartlarda, sağlıklı fiyat politikasıyla hijyenik ortamda teşhir edilmesi, satışa sunulması hem bölge halkına hem de ekonomisine katma değer sağlanabilmesi amacıyla tüketicinin de üreticiye birinci elden ulaşımını sağlayacak mahalle konumunda bulunan Üçpınar’da pazaryeri ve sosyal tesis yapıyoruz. Proje tamamlandığında mahalle pazaryerinin yanı sıra otopark, çocuk oyun parkı, halı sahaya kavuşacak. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, çalışmalara başladı. Projeyi en kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.”