Son yayınlanan Valiler Kararnamesiyle Manisa Valiliği’nden, Rize Valiliği’ne atanan Vali Erdoğan Bektaş için Manisa Valiliği önünde veda töreni düzenlendi.
Manisa Valisi Erdoğan, Manisa Valiliği önünde düzenlenen törenle Manisalılara veda etti. Veda törenine, Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, Manisa protokolü, Valilik personeli ve vatandaşlar katıldı. Manisa Valiliği’nde veda öncesi protokolü ağırlayan Vali Bektaş, daha sonra Manisa Valiliği önünde protokolle vedalaştı. Kendisine veda edenlerle hatıra fotoğrafı da çektirmeyen Vali Bektaş’ın eşi Esma Bektaş da eşini yalnız bırakmadı. Veda töreni ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Bektaş, 2 yıldan fazla Manisa’da görev yaptığını hatırlatarak, "2 yıldan biraz fazladır çalıştığım Manisa’dan bugün itibariyle Manisa Valiliği görevinden ayrılmış bulunuyoruz. Bir kaç gün içerisinde yeni yerimize gidip görevimize başlamış bulunacağız. Güzel hatıralarla dolu dolu 2 yılımızı Manisa’da geçirdik. Benim için bu iki yıl olumlu bir iki yıl oldu. Olumlu olması da Manisalı vatandaşlarımızın ciddi katkıları oldu. Bize bu huzurlu başarılı çalışma periyodunu sağlayan Manisalı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başlattığımız projelerimiz var onlar yoluna devam edecektir" dedi.
Açıklamaların ardından basın mensuplarıyla da hatıra fotoğrafı çektiren Vali Bektaş, daha sonra Manisa’dan ayrılmak üzere eşi Esma Bektaş’la birlikte araca bindi.
Kahramanmaraş Valiliği’nden Manisa Valiliği’ne atanan Mustafa Hakan Güvençer’in ise önümüzdeki haftalarda görevine başlaması bekleniyor. Vali Güvençer göreve başlayana kadar Manisa Valiliği’ne Vali Yardımcısı Ali Osman İşşen vekalet edecek.