Valiler Kararnamesi ile Manisa’dan Rize Valiliği’ne atanan Erdoğan Bektaş, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye veda ziyaretinde bulundu.
Rize Valiliğine atanan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen veda ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur ve İdris Avşar da hazır bulundu. Ziyarette konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Erdoğan Bektaş’a bundan sonraki görevlerinde başarılar dileyerek,”Erdoğan Bektaş görev yaptığı süre içerisinde Manisamıza büyük katkılarda bulundu. Kendisi güzel projelere imza attı. Valiler Kararnamesi ile Rize’ye atandı. Kendisine bundan sonraki yaşantısında başarılar dilerim.” dedi.
Erdoğan Bektaş ise Manisa’da görev yaptığı süre içerisinde Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, “Yunusemre Belediye Başkanımız ile güzel projelere imza attık. Başkanımızın başarılı çalışmalarını takdir ediyor bundan sonrası için de yolunun açık olmasını diliyorum.”dedi. Konuşmaların ardından Vali Bektaş ve Belediye Başkanı Çerçi hediye alışverişinde bulundular.