Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek brifing aldı.
Vali Yardımcısı Mesut Eser’in eşlik ettiği Vali Güvençer’i İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gelişinde İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Maarif Müfettişleri Başkanı Ahmet Fethi Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri karşıladı.
Milli Eğitim Müdürlüğünde ilk olarak tüm birimleri gezen Vali Güvençer, personelle görüşüp görevleri hakkında bilgi aldı.
Birim ziyaretlerinden sonra Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Mesut Eser, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Vali Güvençer’e Dernekbaş tarafından brifing verildi. Dernekbaş, İl Milli Eğitim personel dağılımı, İl geneli okul, öğrenci ve öğretmen sayıları, derslik sayıları, okullaşma oranları, Türkiye ve Manisa’nın TEOG ortak sınav değerlendirmeleri, taşımalı eğitim, yatırımlar ve uygulanmakta olan projeler hakkında detaylı bilgi verdi.
Vali Güvençer, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek yeni dönemde birlikte güzel çalışmalar yapılması temennisini dile getirdi.