Geçtiğimiz Cuma günü Manisa’da göreve başlayan Vali Mustafa Hakan Güvençer konuklarını ağırlıyor.
Vali Güvençer’in Manisa’da göreve başlaması nedeniyle Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güvençer, ziyaretlerinden dolayı Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’ye teşekkür etti. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de Vali Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret ederek Manisa’daki görevinin hayırlı olmasını diledi. Ziyarette konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler şehri, Fatih’in, Kanuni’nin şehri, evliyalar şehri olan Manisa’mızda yeni göreve başlamış olan çok değerli Valimizi ziyaret ediyoruz. Ben Sayın Valimize, değerli ailelerine şehrimize hoş geldiniz, şeref verdiniz diyorum. Sayın Valimiz gelmeden önce kendisi ile ilgili değişik vesilelerle çok güzel şeyler duyduk. İnanıyorum ki Manisa’da bilgisiyle, birikimiyle, çok başarılı hizmetlere imza atacaktır. Bizde kendisiyle inşallah uyum içerisinde çalışacağız. Her türlü işbirliği içerisinde şehrimize, insanlarımıza en güzel hizmeti sunabilmek için çaba ve gayret sarf edeceğiz." dedi.
Vali Güvençer de ziyareti nedeniyle Başkan Ömer Faruk Çelik’e teşekkür etti.
Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Başkanı Sait Cemal Türek, MOSB Bölge Müdürü Funda Karaboran ve Başkanlık Danışmanı Nihat Akyol Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette MOSB Başkanı Sait Cemal Türek, görev süresi boyunca başarılı işler yapacaklarına inandığını dile getirerek, Vali Güvençer’e hayırlı olsun diyerek yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür eden Vali Güvençer ise potansiyeli yüksek, sanayisi, tarımı gelişmiş bir ilde görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.