Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan konuklarını ağırlamaya devam ediyor.
Vali Güvençer’i ziyaret eden Kızılay Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman ve Kızılay Manisa Kan Alma Merkezi Müdürü Dr. İsmet Nardal, hayırlı olsun dileklerini iletti. Kahraman ve Nardal Vali Güvençer’e Kızılay’ın Manisa’daki yapısı ve hizmetleri hakkında bilgi verdiler.
KızılayTürkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Manisa İl Temsilcisi Mehmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri veSelendi Kaymakam VekiliHakan Güner’in ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter yardımcıları Dr. Fuat Uzun, Aytaç Yalçınkaya, Yılmaz Gençoğlu, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil, Yaşar Coşkun, Yasemin Buket Aktan, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koçda Vali Güvençer’i ziyaret ederek Manisa’daki görevinin hayırlı olmasını dilediler.
Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Şehzadeler İlçesi Tapu Müdürü Ali Rıza Bay, Yunusemre İlçesi Tapu Müdürü Bekir İşeri, Manisa Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ragıp Güneş ve yönetimi, Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ve yönetimi de Vali Güvençer’i ziyaret ettiler. Ziyarette Manisa ve Manisalılar için yapılacak hizmetlerde birlik mesajı verildi.
Vali Güvençer ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek nezaketleri nedeniyle konuklarına teşekkür etti. Vali Güvençer, yapılan ziyaretlerde Manisa hakkında daha detaylı bilgiye sahip olduğunu, böylece mevcut sorunları daha kısa sürede öğrenme imkanı bulduğunu belirtti. Vali, Güvençer, tarımı, sanayisi ve ekonomik potansiyeli ile önemli bir il olan Manisa’da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaktan mutluluk duyacağını kaydetti.