Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer Soma’dan gelen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Soma Şube Başkanı Nazım Öz ve yönetim kurulu üyeleri ile Ziraat Bankası İzmir Bölge ve Manisa Şube müdürlerini makamında ağırladı.
Ziraat Bankası İzmir 1. Bölge Başkanı Süleyman Yalçın, İzmir 2. Bölge Başkanı Hüseyin Tamer Kahraman ve Ziraat Bankası Manisa Merkez Şube Müdürü Şenol Bilgi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Soma Şube Başkanı Nazım Öz ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret ederek ’hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.
Ziyarette konuşan Ziraat Bankası İzmir 1. Bölge Başkanı Süleyman Yalçın, Vali Güvençer’e ‘hoş geldin’ ziyaretine geldiklerini belirterek, Ziraat Bankası Manisa ve İzmir şubeleri hakkında bilgiler verdi.
Somalı Muharip Gazilerin ziyareti
Vali Güvençer’e kendilerini kabul ettiği için teşekkür eden Soma Muharip Gaziler Derneği Başkanı Nazım Öz de Vali Güvençer’in Manisa’daki görevinin hayırlı olmasını dileyerek yeni görevinde başarılar diledi.
Başkan Nazım Öz, Vali Güvençer’e Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin hayatından kesitleri, Milli Mücadelede Manisa’nın yerini anlatan kitaplar ile Gaziler Dergisi hediye etti.
Vali Mustafa Hakan Güvençer de ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti belirterek konuklarına teşekkür etti. Vali Güvençer, vatan için canını, kanını esirgemeyen şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçlu olduğumuzu, şehitlerimizin geride kalan yakınları ve gazilerimiz için ne yapılsa haklarının ödenemeyeceğini dile getirdi.