Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube yönetimini de ziyaret etti.
Vali Güvençer’in ziyareti esnasında Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Gençay, Aziz Bulut, Ahmet Yasav, Eğitim-Bir-Sen Şehzadeler İlçe Başkanı Nadir Teke, Eğitim-Bir-Sen Yunusemre İlçe Başkanı Mustafa Dilbaz ve Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Mehtap Şirin de hazır bulundu.
Ziyarette konuşan Vali Güvençer, "Sivil toplum kuruluşları toplumsal hayatımızın vazgeçilmez unsurları haline gelmiştir. Eğitim-Bir-Sen’in sahip olduğu üye sayısıyla ve çalışmalarıyla Türkiye’deki sivil toplum kuruluşları arasında önemli bir yere sahip olduğunu görüyoruz. Eğitim bütün toplumların üzerinde hassasiyetle durduğu bir etken olduğu gibi bizim içinde vazgeçilmez bir unsurdur. Ülkemizde eğitimin daha kaliteli ve daha üst seviyelere taşınması için, eğitimin tüm paydaşlarının üzerine düşen sorumluluğu yerine hassasiyetle getirmeleri önem arz etmektedir." dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ise, “Eğitim-Bir-Sen olarak üyelerimizin bizden beklentisi olan ekonomik, özlük ve sosyal haklarının korunması ve geliştirilmesinin yanında, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, mazlumun yanında, haksızlıkların karşısında, insanların toplumsal huzur ve mutluluğunun en temel ihtiyaç olduğunu savunan bir sendikal anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Nazik ziyaretinizden dolayı size teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.