Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, yoğun programları arasında ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.
Demokrasi ve Saydamlık Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Süreyya Sakınç ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Geleneksel Sanatlar Derneği Başkanı Suna Ongan ve yönetim kurulu üyeleri, Elginkan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Elginkan Topluluğu İcra Meclisi Başkanı Gaye Akçen ve yöneticileri Vali Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulunarak ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler. Vali Güvençer’i ziyaret eden Demokrasi ve Saydamlık Enstitüsü (DSE) Başkanı Prof. Dr. Süreyya Sakınç, kendilerini kabul etmesinden dolayı Vali Güvençer’e teşekkür ederek Manisa’daki görevinin hayırlı olmasını diledi.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın ise ziyarette federasyonları hakkında bilgi verdi. Aydın, “Federasyonumuza kayıtlı il genelinde 125 spor kulübümüz bulunmaktadır. Bunlardan 101 spor kulübü faaliyetlere katılmaktadır. Önceki yıllara göre sporcu sayımızda önemli artışlar olmaktadır. Bu artışların ana nedeni, yerel yönetimlerin kulüplerimize verdiği destektir. Şu anda 5 bin 900 lisanslı sporcu bulunmaktadır” diye konuştu.
Vali Güvençer de ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi.