Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmaralı vatandaşların talebi üzerine ilçe merkezinde hizmet vermesi amacıyla toplu taşıma aracı tahsis etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların taleplerini yerine getirerek takdir toplamaya devam ediyor. 17 ilçedeki hizmetleri ile göz dolduran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesine de toplu taşıma aracı göndererek vatandaşların yüzünü güldürdü. İlçe merkezinde ulaşımda sıkıntı yaşayan Gölmarmaralılar, Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Merkezi’ne giderek taleplerini bildirdi. İsteklerin alınmasından kısa bir süre sonra Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye toplu taşıma aracı tahsis edildi. Vatandaşların her türlü sıkıntısında yanlarında olduklarını ifade eden Gölmarmara Koordinasyon Şube Müdürü Ahmet Cülen, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, vatandaşlarımızın dilek öneri ve şikayetlerine azami derecede önem veriyor. Geçtiğimiz günlerde koordinasyon merkezimize gelen talebi hemen ilgili yerler ile görüşerek çözüme kavuşturduk. Gölmarmaralı hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.
Gölmarmara’ya gönderilen toplu taşıma aracının ilk seferinde yer alan vatandaşlar ise, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek ilçeye gönderilen araç için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.