Manisa Büyükşehir Belediyesi, bakımsız bir durumda olan Akhisar ilçesi Sarnıç Mahallesi ile Kabaağaçkıran arasındaki yaklaşık 3 buçuk kilometrelik yolda asfalt çalışması başlattı. Bölgenin en büyük hayır alanına giden yolda başlatılan asfalt çalışması mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da bölgenin en büyük hayır alanına ulaşımın sağlandığı, Akhisar ilçesi Sarnıç Mahallesi ile Kabaağaçkıran arasındaki yaklaşık 3 buçuk kilometrelik yolda asfalt çalışmasına başladı. Yürütülen asfalt çalışmalarını inceleyen Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, “Bölgenin önemli hayır alanına ulaşımında sağlandığı bu yol, yıllardır bakımsızlığı nedeniyle vatandaşlarımız için çileye dönüşüyordu. Birinci kat sathi kaplama çalışmasını tamamladığımız bu yolda, yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ulaşımda konfor ve kalite artacak. Bölge halkımız yıllardır özlemini duyduğu kaliteli yola kavuşacak. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
Sarnıç’tan Başkan Ergün’e hizmet teşekkürü
Yapılan asfalt çalışması nedeniyle mutluluğunu paylaşan Sarnıç mahalle Muhtar’ı İbrahim Ağarlı da, “Bölgemiz için önemli olan bu yolda başlatılan asfalt çalışması nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.