Manisa’ya yeni atanan İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Bayrakcı ile Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Yusuf Kahraman Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti.
Vali Güvençer’in kendisini kabul etmesi nedeniyle teşekkür eden Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Bayrakcı 1994 yılından bu yana İzmir’de görev yaptığını, İzmir Halk Sağlığı Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken Manisa İl Sağlık Müdürlüğü görevine atandığını söyledi. Bayrakcı, Manisa’ya atanmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Güvençer’in direktifleri ile Manisalıların en üst düzeyde sağlık hizmeti almaları için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.
Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü olarak atanan ve 4 Kasım tarihinde Manisa’daki görevine başlayan Yusuf Kahraman da Vali Güvençer’e ziyarette bulundu. 16 yıl İzmir’de gazetecilik ve yöneticilik yapmasının ardından 2 yıldan bu yana Basın İlan Kurumu Hatay Şube Müdürü olarak görev yaptığını ifade eden Kahraman, Manisa’da göreve başlaması nedeniyle Vali Güvençer’i ziyaret ettiğini söyledi.