Manisa Büyükşehir Belediyesi Yunusemre ilçesi Yuntdağ kırsalında bulunan Ortaköy, Türkmen ve Otmanlar mahallelerini birbirine bağlayan yolda temel çalışmalarına başladı. 5 kilometrelik yolda çalışmaların tamamlanmasının ardından yolun asfaltlanacağı bildirildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların yüzünü güldürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılı asfalt sezonu programı içerisinde yer alan Yunusemre ilçesi Ortaköy, Türkmen ve Otmanlar mahallerinin 5 kilometrelik grup yolunda temel çalışmaları başlatıldı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarla mevcut yolun iyileştirilmesinden sonra asfaltlaması yapılacak.
Yapılan çalışmalar hakkında konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda il genelinde asfalt, bakım ve onarım çalışmalarını yürütüyoruz. Yunusemre ilçesi Ortaköy, Türkmen ve Otmanlar mahallerinin 5 kilometrelik grup yolunda bakım ve iyileştirme çalışması yapıyoruz. Çalışmaların tamamlanmasının ardından da asfalt dökerek yolun konforlu ve güvenli olmasını sağlayacağız.” dedi.