Ramazan ayı boyunca mahallelerde gerçekleştirilen iftar programlarında binlerce vatandaşıyla buluşan Yunusemre Belediyesi, yolculuk yaptığı için iftarlarını açamayacak durumda olan vatandaşları da unutmadı. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatıyla zabıta ekipleri, iftara, yolculuk esnasında yakalanan vatandaşlara kumanya dağıtarak, oruçlarını açmalarına vesile oluyor.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yolculuk halinde olan ve yoğun trafik akışından dolayı iftar yapamayan vatandaşlara yönelik, iftarlarını açmaları için kumanya verdiklerini belirtti. Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin belirli noktalarında, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan kumanyaları dağıtıyor.
İlçenin giriş çıkış noktalarında ve kırmızı ışıklarda bekleyen, trafik sıkışıklığından dolayı iftara yetişemeyen vatandaşlar, otobüslerde ve özel araçlarında dağıtılan kumanyalarla iftar yapmalarını sağlayan uygulama sebebiyle Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti. Başkan Çerçi, kumanya dağıtımının Ramazan boyunca devam edeceğini ifade etti.