Yunusemre Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet vermek adına eğitimlerini sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında belediye personeline yönelik Kamu İhale Kanunu ve Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu konusunda eğitim verildi.
Bir yandan ISO 9001 Kalite Belgesi almak için çalışmalar yürüten Yunusemre Belediyesi, bir yandan da personeline yönelik eğitimlerine devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Belediye Meclis Salonu’nda müdürlüklerin ilgili personeline yönelik Kamu İhale Kanunu ve Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu hakkında eğitim verildi. Eğitime Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, SBK Eğitim Danışmanlık firması Sahibi Bahadır Kadron, harcama yetkilileri, gerçekleştirme memurları, ihale ve muayene kabul komisyon üyeleri ile memurlar katıldı. Toplantıda konuşan İdris Avşar hizmet kalitesini yükseltmek için gayret ettiklerini anlatarak bu tür eğitimlerin devam edeceğini söyledi. Avşar, “Yunusemre Belediyesi olarak vatandaş memnuniyetini önemsiyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere başvurduğunda taleplerine kısa sürede cevap vermeyi amaçlıyoruz. Bu anlamda personelimize yönelik eğitimlerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.
Eğitimi veren SBK Eğitim Danışmanlık Firması Sahibi Bahadır Kadron ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “9 gün sürmesi planlanan eğitimlerde belediye personeline yönelik uygulamalı ihale örnekleri, EKAP’ta doğrudan temin uygulamaları, Elektronik ihale gibi konularında bilgi verildi. Önümüzdeki aylarda da eğitimlerimiz sürecek.”