Yunusemre Belediyesi, Ata Okul Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımına malzeme yardımında bulundu, kulübün antrenman yaptığı alanı ışıklandırdı.
Yunusemre Belediyespor Kulübü, amatör spor kulüplerine desteğini sürdürüyor. Ata Okul Spor Kulübü’ne malzeme yardımında bulunan Yunusemre Belediyespor, antrenman alanında gerçekleştirilen törenle malzemeleri teslim etti. Malzemeleri kulüp yöneticilerine teslim eden Yunusemre Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Şişmanlar, amatör spor kulüplerine desteklerinin devam edeceğini belirtti. Şişmanlar, “Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi spora ve sporcuya çok önem vermektedir. Amatör spor takımlarına hangi bıraşta olursa olsun, elimizden geldiği kadar yardımda bulunuyoruz. Bugünkü etkinlikte de Ata Okul Spor Kulübüne malzeme yardımında bulunduk” dedi.
Ata Spor Kulüp Başkanı Osman Koca da yapılan yardımlardan dolayı teşekkür ederek, “Gençler, Yıldızlar, Küçükler ve Minikler altyapıda resmi müsabakalarını sürdürüyoruz. Başta Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi olmak üzere bizlere yardımlarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.