ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesi almak için çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi, personeline yönelik ‘İç Denetçi Eğitimi’ verdi.
ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında Elginkan Vakfı Ümmehan Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nde Yunusemre Belediyesi personeline yönelik eğitim gerçekleştirildi. Eğitim Uzmanı Hakan Selçuk, tarafından tam gün süren eğitimde TS-EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve Kuruluş İçi Kalite Denetçisi eğitimi verildi. Eğitime Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel de katıldı.
Başkan Yardımcısı İdris Avşar, belediye olarak ISO 9001 Kalite yönetim sistemi çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini kaydetti. Avşar, “Strateji Geliştirme Müdürlüğü Koordinesinde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemini hayata geçirmek adına adımlar atmaya başladık. Yaklaşık 6 aydır çalışmalarımız devam ediyor. Önemli bir noktaya geldik. Kalite sistemimizin oluşup belgelendirme aşamasına geçilmesi için son bir iki adım kaldı. Bu adımlardan birisi olan İç Denetimin yapılması için Yunusemre Belediyesi personelimize yönelik iç denetçi eğitimi gerçekleştiriliyor. İç denetçi eğitimlerimiz eksikliklerimizin giderilmesini sağlayacak. Bu adımdan sonrada belgelendirme aşamasına geçeceğiz.” dedi.