Yunusemre Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenleyeceği etkinliklerle çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatacak. Satranç Turnuvası ile başlayacak olan etkinlikler çocuk şenliği ile devam edecek. Etkinlikler kapsamında ayrıca resim sergisi açılışının yanı sıra çeşitli yarışmalar da düzenlenecek.
Yunusemre Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor. Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, 23 Nisan Bayramı’nı muhteşem etkinlikler ile geçireceklerini kaydetti.
Uygur, etkinliklerin Satranç turnuvası ile başlayacağını vurgulayarak, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Satranç Turnuvası ile başlayan gösterilerimiz açık alanda çocuk şenliği, çuval, yumurta, çember, balon patlatma yarışları ile devam edecek. Sırık Adam, palyaçolar, pamuk şeker ve yüz boyama etkinlikleri yapacağız. Ayrıca animasyon yarışmasındaki, tüm çocuklara uçurtma hediye edilecek. Programımız 16 Nisan Cumartesi günü Satranç Turnuvası ile başlayacak. 17 Nisan Pazar günü ise çocuk şenliği programımız ve resim sergisi açılışımız olacak.” dedi.
RESİM SERGİSİ AÇILACAK
Başkan Yardımcısı Şule Uygur, 23 Nisan programının dolu dolu geçeceğini ifade etti. Uygur, 23 Nisan Programının Muradiye Sosyal Tesisleri ve Aile Yaşam Merkezi’nde yapılacağını vurgulayarak, “Birbirinden güzel gösterilere sahne olacak olan programlarımıza tüm çocuklarımızı ve ailelerini bekliyoruz.” diye konuştu.