Kırsal mahallelerde vatandaşların taleplerine kayıtsız kalmayan Yunusemre Belediyesi, Seyitli Mahallesi Düğün Salonunu tamamlayarak hizmete açtı. Açılışta konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Bu mekanda inşallah pek çok gencimizin izdivacına vesile oluruz” dedi.

Seyitli Mahallesi Düğün Salonunun açılışı törenle yapıldı. Törene Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur ve Mustafa Dandin, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yunusemre Belediyesi olarak mahalleye pek çok hizmet yaptıklarını aktaran Başkan Çerçi, açılışta yaptığı konuşmada, "Burada inşallah pek çok gencimizin izdivacına vesile oluruz. Yunusemre ilçemizde tüm mahallelerimizde hizmetler yapmak için çabalıyoruz. Seyitli’ye düğün salonumuzu kazandırdık. Okulumuz için de pek çok çalışma yaptık. Arazi yollarını düzenledik. Yuntdağı bölgesini kalkındırmak amacıyla çalışmalarımız sürüyoruz. Bu hizmetlerimiz devletimiz var olduğu sürece devam edecek” dedi.

"Yunusemre hizmeti ayağımıza getiriyor"

Seyitli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kırgöz ise Yunusemre Belediyesinin kendilerinin hiçbir talebine kayıtsız kalmadığını ifade ederek şunları söyledi:

“Mahallemiz, Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi sayesinde hizmetlerine bir bir kavuşuyor. Başkanımız bizim bütün isteklerimizi yerine getiriyor. Tabir yerindeyse hizmeti ayağımıza getiriyor. Allah hepsinden razı olsun. Yolunuz açık olsun."

Yapılan konuşmaların ardından düğün salonunun açılış kurdelesi kesilirken , açılışın ardından vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çerçi büyük ilgi gördü.