Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Soma’yı ziyaret ederek ilçede oluşturulan zabıta birimine araç teslim etmesinin ardından çalışmalara başladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Soma’da oluşturulan Zabıta Birimi’nde değerlendirmeler yaptı. Birime araç da tahsis eden Daire Başkanı İra, personele görevinde başarılar diledi. İra, daha sonra Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Yıldırım ile bir toplantı gerçekleştiren İra, ilçedeki çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Ziyaret esnasında zabıta birimi çalışanları İra’ya çiçek takdim etti.
Soma ilçesinde zabıta birimi oluşturmalarına takiben ekip aracı da tahsis ederek çalışmalara start verdiklerini belirten İra, “Somalı vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmetleri kazandırmak adına yoğun mesai harcıyoruz. Soma Koordinasyon Şube Müdürümüz ile birlikte yapılan çalışmaları değerlendirme fırsatı bulduk. Soma Otobüs Terminalimizde incelemelerde bulunduk. İlçemizde başlatılan asfalt sezonu kapsamında yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Değerlendirmelerimiz esnasında Darkale Mahalle Muhtarımız Mustafa Güven ile birlikte vatandaşlarımızın istek ve talepleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. İlçemizdeki hizmetlerimiz artarak devam edecektir” diye konuştu.
İra, Darkale Mahallesi ziyareti esnasında mahalle muhtarına ve vatandaşlara Türk Bayrağı hediye etti. Mahallede dağıtılan bayraklar ile gençlerin özçekim yapması renkli görüntüler oluşturdu. Mahalle Muhtarı Mustafa Güven, yapılan asfalt çalışmaları ve hizmetler ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.