Rüzgar Gibi Geçti, Esaretin Bedeli, Casablanca, Baba, Amerikan Film Enstitüsünün tüm zamanların en unutulmaz repliği olarak seçtiği Açıkçası canım umurumda bile değil sözü hangi filme aittir?

Sen gidersen ben nereye giderim? Naparım? 
-Açıkcası canım. Umrumda bile değil." 
(Rüzgar Gibi Geçti) 

Klasik repliklere modern yorumlar

Condé Nest tarafından yayımlanan ABD’li aylık moda dergisi W Magazine, Ocak sayısında yayımladığı “Best Performances” haberinin dijital ayağı için aralarında Kristen Wiig, Bryan Cranston, Cate Blanchett, Brie Larson, Samuel L. Jackson, Bradley Cooper, Jake Gyllenhall ve Amy Schumer gibi isimlerin olduğu, beyazperdenin 29 meşhur simasının kült filmlerin meşhur repliklerini yeniden yorumladıkları bir kampanya hazırladı.

Erkek karakterlerin repliklerini kadın oyuncuların, kadın karakterlerin replikleriniyse erkek oyuncuların yorumladığı kampanyası “W Casting Call”a Gone With the Wind (Rüzgar Gibi Geçti) ile başlayan dergi, performansları topladığı üç dakikalık videoyu yayınladı.

Clark Gable’ın canlandırdığı Rhett Butler karakteri ile Vivien Leigh tarafından canlandırılan Scarlett O’Hara’nın son konuşmasını ve filmin meşhur repliği “Frankly dear, I don’t give a damn”i (Açıkçası canım, hiç umrumda değil) okuyan sanatçıların bu ilk performansının ardından dergi, Alicia Vikander’ın Casablanca’dan Rick Blaine’i (Humphrey Bogart), Bradley Cooper, Jake Gyllenhaal, Seth Rogen, ve Paul Dano’nun Clueless dizisinden Cher’i (Alicia Silverstone) ve Elizabeth Banks, Jennifer Jason Leigh ve Brie Larson’ın Dirty Harry’den Harry Callahan’ı (Clint Eastwood) canlandırdıkları diğer videolarını da yayınladı.