AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Yıldırım Ramazanoğlu, 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren yasa ile gazetecilere belli ölçülerde imkan sağlayan, daha sonra 'Gazeteciler Günü' olarak kutlanmaya başlanan "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Gazetecilik mesleğinin çağın en saygın ve dinamik mesleklerinden biri olduğunu belirten Ramazanoğlu, "Yoğun bilgi akışının olduğu günümüzde ifade ve basın özgürlüğü, yalnızca temel bir hak ve iletişim aracı olarak değil, toplumsal işlevi dolayısıyla da önem kazanmaktadır. Bununla birlikte toplumun talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevi üstlenen basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadır" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Dr. Yıldırım Ramazanoğlu kutlama mesajını”˜'basın meslek ilkeleri doğrultusunda görevlerini başarıyla ifa eden başta gazetecilerimiz olmak üzere basın-yayın organlarımızın tüm çalışanlarının  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en kalbi duygularımla kutlar; mutluluk, başarı, sağlık ve esenlikler dilerim.'' diyerek  tamamladı.