Başbakan müşaviri Yusuf Yerkel'in yerde yatan bir vatandaşı tekmelediği fotoğraf gündeme oturmuştu. Bu davranışa tepkiler geldi ama destek çıkanlar da oldu. Akit Gazetesi yazarı Hasan Karakaya bugün köşesinden o tekmelere destek verenlerdendi. Yerde yatan kişinin bir vatandaş değil provokatör olduğunu iddia eden Karakaya: "Yusuf'un “tekme”lerine sağlık!.." dedi.

İşte Karakaya'nın o yazısından ilgili bölüm: 


İşte o “ölü sevici provokatörler”den birinin fotoğrafı dünkü gazete, televizyon ve internet sitelerindeydi... “Yerde yatıyor”du ve Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel de, güya onu“tekmeliyor”du!..

“Parael Yapı”nın sözcülerinden Samanyolu Haber, bu fotoğrafı verirken, aynen şu ifadeyi kullanmış:

“Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel, işçi yakınını tekmeledi!”

Yuh!.. Bu kadarına da yuh!..

“Hükümet'e çakacaklar” ya,

Fırsat, bu fırsat!..

Ulan Allah'tan korkmaz, kuldan utanmazlar!.. “Yusuf Yerkel'in tekmelediği” kişinin “işçi yakını” olduğunu nereden çıkardınız?.. O adam, “işçi yakını” filan değil, İstanbul'danSoma'ya “eylem” için gelen “TGB'li bir provokatör”den başkası değil!..

Haaa, “TGB'li bir provokatör” olunca “tekmelenmesi” mi gerekir!..

Bazen gerekir!..

Ziya Paşa öyle der ya;

“Nush ile uslanmayanı 

Etmeli tekdir,

Tekdir ile uslanmayanın

Hakkı kötektir!”

Bir “provokatör” ki; “ortalığı karıştırmak” için Soma'ya gittiyse, gitmekle kalmayıp, konvoydaki “resmi araçlar”ın camlarını “tuz-buz” ettiyse, bununla da yetinmeyip; önceYusuf Yerkel'e, daha sonra da Başbakan Erdoğan'a “küfür ve hakaret”lerde bulunduysa, Yusuf Yerkel'in “tepkisiz” kalması üzerine “kravatından tutup darp etmeye” kalktıysa, kusura bakmayın ama, bu “sokak kabadayısı”na haddini bildirmek, her “delikanlı”nın boynuna borçtur!..

Son derece “sakin” ve son derece “beyefendi” bir delikanlı olan Yusuf da, eğer iddia edildiği gibi, bu provokatörü “tekmeledi” ise, gerekeni yapmıştır!.. 

Tekmelerine sağlık!..

Dedim ya;

“Nush” ve “tekdir” uslanmayan bu tür “provokatör”lere, bazen böyle “kötek” gerekir!..

Tekrar söylüyorum;

Yusuf'un “tekme”lerine sağlık!..

Biliyorum;

“Sabotaj ihtimali gözardı edilmesin” dediğim için bana kızanlar, “Yusuf'un tekmesini savunduğum” için de bana kızacak ama, umurumda değil...

Üstüne basa basa söylüyorum;

“Resmi araçların camları”nı tuz-buz eden, Başbakan'a ve Müşavir'ine “hakaretler ve küfürler” savuran, “kravatından tutup darp etmeye” çalışan bir “provokatör”ün hakkı“kötek”tir!..

“Tekmelerine sağlık Yusuf!”

Çünkü o provokatör; “o tekmeyi yemek” için “her şeyi” yapmış, “kendini yere atarak” da“harika bir prodüksiyon”a imza atmıştır!..