Gecce’nin haberine göre, Ali Taran eşi Selma Ann Desmond’a boşanma kararı alması ve boşanma davası açması Ali Taran ve Selma Desmond 21 yıllık evliliği 13 Haziran 2011 tarihinde mahkeme tarafından resmen karara bağlanmış ve boşanma gerçekleşmişti.
ayşe
Boşanma kararı uzun zaman konuşulmuş tepkilere neden olmuştu. Bu boşanmadan 17 gün sonra, 1 Temmuz 2011’tarihinde ali Taran ile kendinden yaşça küçük olan ayşe Özyılmazel, Bodrum’da Semiramis Pekkan’ın evinde görkemli bir şekilde hayatlarını birleştirdi. Zaten kanser tedavisi gören eski eş Selma Ann Desmond bu evlilikten 4 ay sonra 23 Kasım 2011’tarihinde hayata veda etti. Ali Taran eski eşi Selma Ann Desmond’un cenazesinde konuşmuştu. Bana kızmakta sonuna kadar haklılar demişti.
Selma Ann Desmond’un ölümü ali taran ve ayşe özyılmazel cephesinde olumsuz etkiler bırakmış ve medyada tartışmalara neden olmuştu. Evliliklerinin 10. Ayında Ayşe Özyılmazel, İstanbul Bakırköy Aile Mahkemesi’ne başvurarak, evliliklerinin 301’inci gününde Ali Taran’a boşanma davası açmış daha sonra bu evlilik olaylı başladığı gibi yine olaylı bir şekilde tamamen bitmişti.
aysefrf
Taraflar bu boşanmaya rağmen yine bir birlerine göndermelerde bulunmuş hatta Ayşe Özyılmazel’in boşandığı reklamcı eşi Ali Taran’ın Levet’teki ofisini basarak camları taşladığı iddia edilmişti. Aradan yıllar geçti o dönem Ali Taran’la yollarını ayıran Acun Ilıcalı Tv8’deki Yetenek Sizsiniz yarışmasının jüri koltuğuna yeniden Ali Taran’ı getirdi.

Ayşe Özyılmazel
Bu sabah Beyaz Tv’deki Söylemezsem Olmaz programında dün gece bir mekan çıkışında görüntülenen Ayşe Özyılmazel’in kendisine eski eşi Ali Taran’ın yeniden jüri üyesi koltuğunda oturması sorulunca adeta çılgına döndüğü görüntüler konuşuldu.
Ayşe Özyılmazel; Ben bazı şeyleri anlamıyorum, kimse kusura bakmasın izliyorum süper şahane diyemiyorum. İnsanlar bir canciğer oluyorlar bir birbirlerinden nefret ediyorlar yine barışıyorlar benim böyle değer yargılarım yok ben bazı insanlar hakkında iyi düşünmüyorum bazı insanlar benim hayatıma hiçbir kabahatim yokken kötü etki ettiyse ve ben bu etkiyi yıllarca üzerimde taşımak zorunda kaldıysam o insanlara başarılar dileyemeyeceğim. Ben iyi insan olmaktan çok yoruldum diyerek eski eşi Ali Taran ve programın yapımcısı Acun Ilıcalı’ya göndermeler yaptı.
Ayşe Özyılmazel: 4 senedir depresyondayım Ayşe Özyılmazel sözlerine; Türkiye’de kadın olmak çok zor kadınsan tüm erkekler elinin kirini senin üzerine silip devam ediyorlar hayatlarına, hele ki çıkıp da kendini anlatmıyorsan. Maalesef ki ben öyle biri değilim kimseye mutluluklar hayırlı işler dilemeyeceğim çünkü çok büyük ahım var çok kötü şeyler yaşadım 4 yıldır depresyondayım, hayatımın içine edildi. Allah’ından bulsunlar kimse Ayşe ne yapıyor ne yiyor içiyor düşünüyor demiyor herkes Ayşe’yi çok mutlu parası var işi var sanıyor.
Ben çok büyük depresyona girdim, ben bugüne kadar sustuysam kendime olan saygımdan sustum hala susabilirim kimse elini benim üzerimde temizleyip mutlu hissetmesin her şey bir yere kadar diyerek devam etti. Ben masum ve gerizekalı bir kızım, aşık oldum. Erkekler her zaman yukarı çıkabiliyorlar erkeklere bir şey olmuyor kadınlara oluyor ben buna dur demek istiyorum yeter ben masum, gerizekalı bir kızım ben aşık olduğum için birşeyler yaptım. Hata olarak görmüyorum ancak duygularımın bedelini 4 senedir ödüyorum. Herkes mutlu zannediyor, zengin zannediyor ama Ayşe öyle değil.
Kadınları üzen hiçbir erkek mutlu olmasın. Hayatın akışına inanıyorum. Ben her şeyi tek başıma yaptım, ben yaşadım acısını, kimse bana neyin var demedi. Dilerim ki “Allahtan bulurlar” dedi.