Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti ve Birleşik Basın Birliği Başkanı Abid Vanlı’yı ve yönetimini ziyaret ederek gazetecilerle istişarelerde bulundu.
Cemiyet Başkanı Abid Vanlı ve cemiyet üyeleri Edeajans yönetim Kurulu başkanı Mustafa Nuri Şirin, Maraşgundem yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Taş, Marastimes Yönetim Kurulu Başkanı Yener Atlı, Eshabil Karademir, Lütfi Yıkan ve Seval Ak tarafından karşılanan Başkan Okay, burada medyanın sorunlarını dinleyerek gündeme dair sohbet gerçekleştirdi.

Medyanın haber alma özgürlüğünü yerine getirerek kamuoyuna büyük bir hizmette bulunduğunu anlatan Başkan Okay, her zaman bu önemin farkında olduklarını ve bu nedenle Kahramanmaraş medyasının güçlenmesi canı gönülden istediklerini kaydetti.

Kahramanmaraş’ın kalkınması ve gelişmesi için birlik ve beraberliğin sürdürülmesi gerektiğini ifade eden Başkan Okay, bu noktada basına da çok büyük görev düştüğünü anlattı. 

Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abid Vanlı’da Başkan Okay’a nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Dulkadiroğlu Belediyesi’nin çalışmalarını yakinen takip ettiklerini dile getiren Vanlı, gelinen noktada hizmetlerin bölge için önemini anlattı.

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin kırsal bölgelerinin yoğunluğuna dikkat çeken Vanlı, bu bölgelerin alt yapısının kısa sürede tamamlanmasının ise örnek bir hizmet olduğunu ifade etti.

Kahramanmaraş’ın gelişmesi ve sorunlarının çözülmesi noktasındaki çalışmalar hakkında devam eden toplantının ardından Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve Başkan Okay hatıra fotoğrafı çektirdi.