Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Muş Belediyesi meclis üyeleri, Muş Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Yeni cemiyet binasının hayırlı olması temennisinde bulunan DBP’li üyeler, Belediye Meclisi'nde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

DBP Muş Belediyesi meclis üyeleri Faruk Yıldırım, Faik Bingöl, Fehmi Erdenci, Metin Öter, M. Selim Bingöl, Muzaffer Sonduk, Çiçek Tutuş, Necip Arslanşen, Naci Oğlağo ve Erce Demirel, Muş Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Muş için her zaman sağlıklı kararların verilmesinden yana olduklarını ve yapılan hizmetlerin takipçisi olduklarını belirten DBP’li Muzaffer Sonduk, şunları söyledi: “Demokratik Bölgeler Partisi belediye meclis üyeleri olarak her zaman hizmetten yana olduğumuzun herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. Biz muhalefetiz ama iş muhalefet olsun diye çalışmıyoruz. Memleketimiz menfaatine olan tüm kararlara destek vermişiz ve vermeye de devam edeceğiz. Biz hizmetten yanayız ve bunun bilinmesini istiyoruz. Eğer ki çözüm yolu meclis ise biz sorunların çözümünü istiyoruz.”

DBP’li üyeler, Muş Belediye Meclis Başkanlığı'na sundukları Afet riski, çok dilli belediyecilik, kaçak yapılar ve reaktif elektrik sorunu ile ilgili sundukları soru önergeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Belediye meclis üyelerini karşılayan Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.