GÖKÇEN KİMDİR?

Aslen Çerkez olan Gökçen, özellikle Çerkez mutfağı konusunda oldukça iddialı. Bakımlı olmayı seviyor. “Big Brother Türkiye evine sarışınların ne kadar zeki olduğunu ispatlamaya geliyorum.” diyor. Çevresi tarafından “tatlı cadı” olarak anılan Gökçen, herkesle iyi iletişim kurmak konusunda da kendisine oldukça güveniyor. Haftanın büyük bir bölümünü spor yapmakla geçiren Gökçen, fitness, ekstrem sporlar ve yamaç paraşütüyle ilgileniyor. Kondüsyonuyla erkekleri bile zorlayacağı iddiasında. Big Brother Türkiye’den 1milyon lirayı kazanıp kendisine spor salonu açmak istiyor.

GÜLŞEN KİMDİR?

“O kadar çok konuşuyorum ki; hak edilmiş bir lakabım var.” diyen gülşen’e arkadaşları “corcorella” lakabını takmış. Dağınıklığı ile çevresinde nam saldığını, temizlik ve mutfak işlerinden hiç hazzetmediğini söylüyor. Ev işleri onun için vakit kaybı. Gülşen güzel görünmek konusunda takıntılı. en büyük korkusu verdiği 23 kiloyu geri almak ve fotoğraflarda şişman görünmek. Bisiklete binmek, güneşlenmek ve diet kitapları okumak hobileri arasında. Gülşen Big Brother Türkiye’den 1milyon lirayı kazanıp “minnoşlarım” dediği kız arkadaşlarıyla dünya turuna çıkmak istiyor.

OKTAY KİMDİR?

Oktay ailesini çok erken yaşta kaybetmiş. 3 yaşında annesinin, 16 yaşında babasının vefatı ile hayat mücadelesi başlamış. Hayatında spor ve sağlıklı yaşam her şeyden önce geliyor. Hatta bu yüzden çok sevdiği karısıyla bile boşanıp, tekrar evlenmiş. Milli sporcu olan Oktay’ın buz hokeyi hocalığı yaptığı bir spor merkezi var. Birçok madalyası olan Oktay aynı zamanda Türkiye vücut geliştirme ikincisi. Kendinden küçüklerin ona saygısızlık yapmasına asla tahammülü yok. Oktay Big Brother Türkiye’den oğlunun kahramanı olarak ayrılmak istiyor.

ONUR KİMDİR?

Babası ile büyüyen onur, hayata dair çok şeyi ondan öğrendiğini söylüyor. Hayvanları sevse de kedilerden korkuyor. Kızlarla flört etmeyi seviyor, Big Brother Türkiye evinde en çok kızları merak ediyor. Diş tellerini de kızlar tarafından beğenildiğini düşündüğü için çıkarmıyor. Türkiye’nin gülmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Onur, çılgınlıklarıyla gönülleri fethedeceğini inanıyor. Onur Big Brother Türkiye’den 1 milyon lirayı kazanıp Dünya’da ayak basmadık yer bırakmak istemiyor.

 yarının bitimine kadar çalışma kararı alındığını açıkladı.