Ekranların belki de en şanssız dizilerinden birisi oldu Maraşlı dizisi! Şanssız çünkü, final yapmasına karşın hala kimsenin içine sinmeyen bir sona uğradı! Dizinin reytingleri atv kanalını memnun etmeyince erken final yapıldı. 26 bölüm direnen dizi için, kanal reytingler istenen duruma gelmeyince bitirme kararı almıştı ama izleyicinin bu karar karşısında sosyal medyadan eleştirisi hala devam ediyor.

Her ne kadar toplamda bir sezon bile ekranda olmamasına karşılık Maraşlı dizisi, izleyicinin hafızasında bambaşka bir yerde durmaya devam edecek! İzleyicinin içini ‘cız’ eden final kararından aylar sonra bile hala yüreklerdeki yerini koruyan bir yapım.

Bu durum sadece dizinin başrolleri Alina Boz ve Burak Deniz için değil, tüm izleyicisi için aynı aslında. Bunu sosyal medyada yapılan yorumlarda da görebilmek mümkün. Diziyle ilgili final kararını haksız bulan izleyiciyi şimdi teselli eden bazı haberler ise en azından “Maraşlı ölmedi, kalbimizde yaşıyor!” dedirtiyor adeta!

Diziyi yeninden izlemek isteyenler ya da hiç izlememiş olanlar için ise Maraşlı dizisinden güzel bir bir gelişme yaşandı hafta içinde. Maraşlı, tekrar bölümleriyle yeniden ekranda.

Mahur rolüyle Alina Boz ve Maraşlı rolüyle Burak Deniz, canlandırdıkları karakterlerle o kadar özdeşleştirildi ki onları başka dizilerde görmek izleyiciye de uzun zaman zor gelecek gibi! İkilinin ekran uyumu ise tartışılmaz!

Dizinin içinde büyük bir iz bıraktığı, Burak Deniz’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da anlaşılıyor. Deniz de adeta Maraşlı’nın tekrar bölümleriyle de olsa yeniden ekrana dönüşünü aynı gün kutladı mesajlarıyla.

Tekrarları bile izleyiciden büyük bir ilgi görmekte. Maraşlı’yı özleyenler, tekrar izlemek isteyenler, daha önce izlemeyen ama çok duyanlar için kaçırılmayacak bir fırsat doğdu!

Aynı akşam ise Burak Deniz, mesajlarıyla izleyiciyi adeta mest etti!

Deniz, ekrana dönen Maraşlı için “Seyircin bol olsun iki gözümün çiçeği” yorumuyla gönülleri bir kez daha çalarken vefasını da ortaya koydu.

Burak Deniz’in bu paylamışı yüzlerce yanıt aldı. İzleyiciler bu güzel haberi sevinçle karşılarken Burak Deniz, aynı zamanda Maraşlı’nın ortaya çıkışının ilk bir yılı doldurmasını da “Maraşlı bir yaşında” notuna eklediği kalp emojisi ile taçlandırdı.